شرح پديد آور :
اهتمام ايرج افشار
عنوان :
كارنامه و ماده الحيوه
عنوان فرعي :
متن دو رساله در آشپزي از دوره صفوي (عصر سلطنت شاه اسمعيل اول و شاه عباس اول)
اطلاعات نشر :
تهران : سروش
مشخصات ظاهري :
سي و شش، 274 ص.
عناوين ديگر :
طباخي و صنعت آن , رساله در علم طباخي
يادداشت :
عنوان روي جلد : آشپزي دوره صفوي
مندرجات :
رساله اول.كارنامه درباب طباخي و صنعت آن , رساله دوم.ماده الحيوه - رساله در علم طباخي
موضوع :
آشپزي , آشپزي ايراني
شناسه هاي افزوده :
متن دو رساله در آشپزي از دوره صفوي (عصر سلطنت شاه اسمعيل اول و شاه عباس اول) , آشپزي دوره صفوي , طباخي و صنعت آن , رساله در علم طباخي