شرح پديد آور :
تاليف دونگ سون لي، كيت ال. يام، لوچانو پيئر جوواني؛ ترجمه سيد محمد علي ابراهيم زاده موسوي، مريم حقيقي
عنوان :
علم و فناوري بسته بندي فرآورده هاي غذايي
اطلاعات نشر :
تهران: دانشگاه تهران، موسسه انتشارات،
مشخصات ظاهري :
ك، ۸۵۳ ص. : مصور، جدول، نمودار.
فروست :
انتشارات دانشگاه تهران؛ ۳۷۸۸
يادداشت :
پشت جلد به انگليسي : Dong Sun Lee. Food packaging science and technology
موضوع :
مواد غذايي - بسته بندي
شناسه هاي افزوده :
پ يام، كيت Yam, Kit L.، ۱۹۵۰ - م. , پ مترجم. ابراهيم زاده موسوي، سيد محمد علي، ۱۳۳۹ - , پ مترجم. حقيقي، مريم، ۱۳۶۲ - , ع
تاريخ ورود اطلاعات :
۱۳۹۷/۵/۲۹